Bever Bygg AB is een all-round aannemersbedrijf

 

Dat betekent dat zij bekend zijn met alle facetten van de bouw, van fundering tot schoorsteen.

Het inhuren van Bever Bygg heeft voor u als voordeel dat u zelf niet langer hoeft te zoeken naar handwerklieden voor de verschillende onderdelen die het bouwproject met zich meebrengt.

 

Bever Bygg heeft alle kennis en mensen in huis, van timmerlieden tot elektra monteurs en loodgieters.

 

 

U kunt Bever Bygg ook benaderen voor het schuren van (oude) houten vloeren, boren van water/energiebron alsmede het aanleggen van een septic tank. U heeft maar èèn aanspreekpunt nodig voor het hele project. Dat bespaard veel tijd en daarmee veel geld.

 

Op deze manier werken is efficient en geeft een overzichtelijk gevoel.

 Bever Bygg levert kwaliteit bouwpakketten

 

Deze kunnen worden aangepast naar uw wensen. Wanneer dit is gewenst kunnen zij deze ook voor u opbouwen.

 

Naast bouw werkzaamheden kan Bever Bygg ook helpen met voorbereidend werk, bijvoorbeeld het maken van (bouw) tekeningen en/of het aanvragen van een bouwvergunning.

 Bever Bygg bouwt overal in prachtigZweden

 

Onder tabblad Nieuwbouw, Renovatie, Projectleiding en Retail kunt u meer gedetailleerde informatie vinden. Onder tabblad Referentie vindt u verschillende projecten die Bever Bygg heeft uitgevoerd.

 

Bever Bygg neemt graag uw wensen en plannen met u door om daarna, zonder verplichtingen, een op maat gesneden offerte uit te brengen. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact.

 

 

Onder tabblad Contact vindt u een contactformulier die u naar Bever Bygg kunt sturen wanneer u meer informatie wilt of wanneer u een specifieke vraag heeft.

 

U kunt ook altijd een email sturen naar info@beverbygg.com

Stora Havsjön Kojåsen 1683 95 SunnemoSverige0046-7308674160046-702255132E-Post: Info@Beverbygg.Com