Bever Bygg AB als ondersteunende partij

 

Bouwkundig rapport

Bent u van plan een huis te kopen in Zweden en wilt u weten wat de bouwtechnische staat is?

 

Bever Bygg maakt voor u een bouwkundig technisch rapport waarin zij alle details zullen vermelden zoals de staat van de fundering, het dak, de kozijnen, de constructie enz.

 

Met dit rapport heeft u een document in handen van een gekwalificeerd en gediplomeerd bouwbedrijf hetgeen u kan helpen bij de onderhandelingen met de verkoper.

 

Prijzen op aanvraag.

 

 

 

Projectbegeleiding private sector

Wellicht laat u uw huis in Zweden (ver)bouwen door een andere firma maar kunt u, hoe graag u dat ook zou willen, hierbij niet zelf aanwezig zijn. Uiteraard wilt u graag weten wat de vorderingen zijn en of uw wensen wel gehonoreerd worden.

Bever Bygg kan voor u het bekende "oogje in het zeil" houden. Door de ervaring op het gebied van het begeleiden van bouwprojecten bieden zij u de coördinerende helpende hand. Gedurende de bouw zal Bever Bygg u op de hoogte houden van de vorderingen van de aannemer.

 

Tevens zal Bever Bygg er op toezien dat de aannemer zich aan de afspraken houdt en uw plannen en wensen tot uitvoer brengt. Ook de eventuele knelpunten worden in kaart gebracht en met u en de betreffende bouwer besproken om tot een bevredigende oplossing te komen.

Neem gerust contact met ons op, Bever Bygg helpt u graag.

Kijk onder tabblad Retail voor projectbegeleiding voor bedrijven.

 

Prijzen op aanvraag.

 

 Bever Bygg voor bouwadvies op maat

 

Wanneer u zelf graag de verbouw of aanbouw van uw huis wilt doen maar u twijfelt aan bepaalde constructieve- of bouwtechnische details dan kunt u Bever Bygg altijd om advies vragen.

Zij nemen van te voren uw bouwplannen met u door en voorzien u van een schriftelijk technisch advies. Ook tijdens de bouw zullen zij u, indien u hierom vraagt, voorzien van bouwtechnisch/constructief advies en uw vragen beantwoorden.

Neem eens vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Bever Bygg biedt u een advies op maat.

 

Prijzen op aanvraag.

 

 Bever Bygg voor bouwtekeningen en vergunningen

 

Naast bouwwerkzaamheden kan Bever Bygg u ook van dienst zijn met het voorbereidende werk zoals het maken van tekeningen en het aanvragen van een bouwvergunning voor bijvoorbeeld nieuwbouw en renovaties.

 

Bever Bygg werkt samen met een ervaren technisch tekenaar die kan helpen met het omzetten van uw schets naar echte professionele bouwtekeningen. Met deze tekeningen kunt u een bouwvergunning aanvragen of Bever Bygg verzoeken dit voor u te doen.

 

Bever Bygg kan alle formulieren voor u invullen die bij een bouwvergunningsaanvraag nodig zijn en het contact onderhouden met de betreffende ”kommun” (gemeente).

 

Prijzen zijn projectafhankelijk en op aanvraag.

 

U kunt ook altijd een email sturen naar info@beverbygg.com

 

Stora Havsjön Kojåsen 1683 95 SunnemoSverige0046-7308674160046-702255132E-Post: Info@Beverbygg.Com