Bever Bygg AB weet alles vanNieuwbouw

 

Het bouwen van een nieuw huis brengt altijd stress en veel werk met zich mee. Bouwtekeningen (laten) maken, bouwvergunning, verschillende handwerkers zoeken enz.

 

Laat Bever Bygg u helpen. Zij kunnen u ondersteunen en veel werk uit handen nemen door voor het hele bouwproces te zorgen, zodat u alleen maar hoeft te genieten van de bouw van uw nieuwe huis.

 

 

Bever Bygg werkt samen met een ervaren ontwerper die kan helpen uw schets om te zetten in mooie professionele bouwtekeningen. Met deze tekeningen kunt u een bouwvergunning aanvragen of u kunt Bever Bygg verzoeken de bouwvergunning voor u te regelen.

 Bever Bygg levert ook alternatievenvoor uw energie

 

Bever Bygg is gespecialiseerd in energie-zuinige woningen met een alternatieve energie voorziening zoals zonnepanelen en windmolen.

 

De woning wordt gebouwt van hoog energiebesparende SIP panelen en kan helemaal zelfvoorzienend worden opgeleverd, een zogenoemd ”off-grid huis”.

 

 

 

Twijfel niet om uw vragen te stellen, wij vertellen u graag meer hierover. Bever Bygg stelt prijs op persoonlijk contact en zij spreken daarom graag met u af om samen met u uw wensen door te nemen.

 

U kunt ook altijd een email sturen naar info@beverbygg.com

 

Stora Havsjön Kojåsen 1683 95 SunnemoSverige0046-7308674160046-702255132E-Post: Info@Beverbygg.Com