Heeft u een groot project uit te voeren als bedrijf maar mist u de juiste persoon die dit project kunnen begeleiden dan kan Bever Bygg hierbij helpen.

 

Bever Bygg heeft ervaren en gediplomeerde projectbegeleiders in de retailbouw die het hele proces kan coördineren en begeleiden. Alle onderdelen en disciplines worden op elkaar afgestemd zodat alles soepel en efficiënt verloopt.

 Bever Bygg AB voor Project-begeleiding voor Bedrijven

 

 

Winkelbouw vereist vaak net dat beetje meer flexibiliteit en coördinatie omdat een groot gedeelte van het werk tegelijk moet worden uitgevoerd in een korte tijd vanwege een deadline.

Omdat vaak verschillende werkzaamheden tegelijkertijd uitgevoerd moeten worden op dezelfde plaats is het belangrijk om dit goed te coördineren om eventuele vertragingen te voorkomen.

 

Dit werkt tijdbesparend en daarmee kostenbesparend. En dat is nodig, want het (om) bouwen van een winkel is vaak gebonden aan een strakke deadline. Dus tijdshantering is een belangrijk onderdeel van het bouwproces. De projectleider van Bever Bygg heeft dit volledig in de hand!

 

Neem gerust contact op om de diverse mogelijkheden door te nemen.

 

 

 

Bever Bygg heeft als aannemer bijna alle verschillende disciplines in huis zoals projectleiders, timmerlieden, elektra monteurs, schilders en loodgieters. Hierdoor kunnen zij het meeste zelf doen en derhalve goed coördineren.

 

Wij verwijzen u graag naar het tabblad Referenties.

Hier kunt u de afgeronde projecten bekijken van eerdere (om)gebouwde winkels.

 

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met Bever Bygg en kijk samen wat de mogelijkheden zijn.

 

U kunt ook altijd een email sturen naar info@beverbygg.com

 

Stora Havsjön Kojåsen 1683 95 SunnemoSverige0046-7308674160046-702255132E-Post: Info@Beverbygg.Com